WIE/WAT IS CARELS RECRUITMENT
Onder Carels Recruitment vallen diverse specialismen die aangeboden worden. Persoonlijk heeft Lydia Carels 20 jaar ervaring in diverse functies, van Directiesecretaresse, PR- en Marketing Assistent tot PA van de Voorzitter van de Raad van Bestuur van NBM-Amstelland, een van de grootste bouw- en handelsondernemingen van Nederland. Behalve ondersteunende en uitvoerende taken heeft zij o.a. evenementen georganiseerd variërend van 10 tot 200 deelnemers, persbijeenkomsten, aandeelhoudersvergaderingen, commissarissenvergaderingen etc. Daarnaast heeft zij zich ook beziggehouden met personeelszaken. Sinds 1997 is zij succesvol zelfstandig ondernemer en heeft ervoor gekozen haar capaciteiten te benutten en uit te breiden in diverse bedrijfsonderdelen.

DOEL
Het doel van Carels Recruitment is een persoonlijke, langdurige relatie op te bouwen met cliënten en onder cliënten wordt verstaan de kandidaten voor werving en selectie, maar ook de opdrachtgevers. Een persoonlijke aanpak is hierbij zeer belangrijk. Uitvoerig wordt in een eerste gesprek in kaart gebracht wat de wensen en verlangens zijn van cliënten en deze wensen en verlangens zullen te allen tijde op de eerste plaats komen.

VERANDERING VAN BAAN
Dit is een grote stap. Belangrijk is om te bepalen wat ú belangrijk vindt bij uw zoektocht naar een andere functie. Uiteraard ook hetgeen u niet wilt. Dit is voor iedereen verschillend en heel persoonlijk. Uiteraard zal -waar nodig- advies worden uitgebracht.

FUNCTIEVOORSTEL
Pas nadat in een eerste gesprek alle wensen, eisen en uw capaciteiten in kaart zijn gebracht, zal een functie met u worden besproken. Bij ons bezoek aan een bedrijf wordt getracht een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van het bedrijf, de functie en de toekomstige collega’s. Dit alles moet leiden tot een duidelijk beeld van de functie en de organisatie. Indien beide partijen positief zijn en een arbeidsovereenkomst wordt getekend, komt u direct in dienst bij het betreffende bedrijf. Ook dan houden wij contact om er zeker van te zijn dat u het naar uw zin heeft en -waar nodig- eventuele problemen op te lossen of raad te geven.

PERSOONLIJKE BETROKKENHEID IS VOOR ONS VAN ESSENTIEEL BELANG

schrijf u hier in