DEN HAAG, RECEPTIONISTE/SECRETARIEEL MEDEWERKSTER (24 uur, duobaan)

Organisatie
Onafhankelijk organisatie die de belangen behartigt van de petrochemische industrie. Grote, internationale organisatie met een dynamische, informele sfeer. Prachtige locatie, prima bereikbaar met openbaar vervoer.
Functieprofiel
Je bent het visitekaartje van het bedrijf en het eerste aanspreekpunt. Dienstverlenend, accuraat en vriendelijk. Je bent servicegericht, hebt een collegiale instelling en bent flexibel in je werkopstelling. Je wilt graag je capaciteiten uitbreiden. Samen met een collega voer je de baliewerkzaamheden uit (telefoon, fax, e-mail, postverwerking, koeriersdiensten, verzorgen van lunches etc.). Tevens bied je secretariŽle ondersteuning (verzorgen van mailings, verzenden van informatie, inkoop kantoorartikelen etc.)
Profiel kandidaat
MAVO/HAVO het liefst met enige jaren ervaring. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en kennis van geautomatiseerde systemen. Het volgen van cursussen of een opleiding wordt gemotiveerd. Goede beloning en emolumenten. Het betreft een duobaan waarbij je per week 1 dag samen met je collega werkt. Waar nodig neem je werkzaamheden van elkaar over bij ziekte of vakanties.

<<Terug