DEN HAAG, SECRETARESSE VENNOOT (fulltime)

De organisatie
Een van de grootste accountants- en belastingadviesbureaus van Nederland. Een informele bedrijfscultuur welke borg staat voor een stimulerende, sociale werksfeer met jonge medewerkers. Het kantoor in Den Haag is gevestigd in een monumentale kantoorvilla op een prachtige locatie. Eigen parkeerplaats en uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Functieprofiel
Alle ondersteunende werkzaamheden voor de vennoot zoals agendabeheer, correspondentie, te woord staand van cliŽnten, maar ook redigeren en uitwerken van jaarrekeningen. Je krijgt de ruimte en mogelijkheden om zaken naar je toe te trekken, je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Een zeer afwisselende, dynamische functie in een jong, enthousiast team.
Profiel kandidaat
MAVO/HAVO met aanvullende secretaresse opleiding. Uitstekende beheersing Nederlands, Engels is een pre. Accuraat, flexibel en enthousiast. Een dienstverlenende instelling. Het volgen van cursussen of een opleiding wordt gemotiveerd. Uitstekend salaris, 13e maand en goede emolumenten.

<<Terug